MENÜ

Szécsi Tészta
Minden ami tészta

Szécsi Tamás okleveles  gépészmérnök, mérnöküzemgazdász,tésztaipari szakértő vagyok.
A tésztagyártás technológiáját a Cerbona tésztagyárában, az  olasz PAVAN gyártmányú automata tésztagyártó gépsorokon ismertem meg, és ez  alapján egy 100-200 kg/ó teljesítményű   présgép és matricacsaládot fejlesztettünk ki,melyet ma a Gafor.  Kft.gyárt.
Megalakítottam a T-ÉSZGÉP Gmk-t a T-0 vízszintes présgép és  keverőcsalád létrehozására, melynek gyártását a VT-GÉP BT végezte.
A székesfehérvári  Szent István Szakképző Iskola malom-pék-cukrász-húsüzemében szerzett  élelmiszeripari tapasztalataimat a tésztagyártásban széleskörűen tudtam  hasznosítani, ezért is sikeresen képviseltem  ügyfeleimet bírósági tésztaipari szakértőként.
A tészta gyártósor teljessé tételét a DRY-X élelmiszeripari  szárítócsalád megvalósításával  
értük el, melynek főkonstruktőre Könczöl Sándor, a BME  Energetikai gépek és Rendszerek Tanszékének tudományos munkatársa, aki  elméleti és gyakorlati felkészültségével és az egyetem kutatás fejlesztési  tapasztalataival biztosítja a világszínvonalat, melyhez tésztaipari tudásommal  járultam hozzá.

2011.-ben megalakítottam a T-ÉSZGÉP Kft.-t, ahol ügyvezetőként dolgozom.

Ma már fő profilunk a szárítástechnika alkalmazása lett az élelmiszeriparban de vállaljuk tésztaüzemek technológiai tervezését, megvalósítását, kész üzemek szakértését is.

 

Asztali nézet